Verbinding maken met pc's en Macs

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Rescue verbindingsmethoden worden gedefinieerd als ofwel Privé ofwel Kanaal.
  • Een privéverbinding wordt gemaakt wanneer de technicus een sessie op afstand initieert (de besturing gaat van de technicus naar de klant). Pincode, koppeling en sms zijn allemaal methodes voor een privéverbinding.
  • Een kanaalverbinding wordt tot stand gebracht wanneer een klant contact initieert met een technicus via een kanaalkoppeling of -formulier, of met behulp van de Rescue Calling Card (de richting is van de klant naar de technicus).