Verbinding maken met pc's en Mac's

LogMeIn Rescue verbindingsmethoden worden als Privé of Kanaal gedefinieerd.
  • Een Privé-verbinding wordt gemaakt wanneer de technicus een sessie op afstand begint met een klant (de besturing gaat van de technicus naar de klant). Pincode, link en sms zijn allemaal methodes voor een privéverbinding.
  • Een Kanaal-verbinding wordt gemaakt wanneer een klant contact met een technicus maakt via een kanaalkoppeling of -formulier, of via de Rescue Calling Card (de besturing gaat van de klant naar de technicus).