Verbinding maken met pc's en Macs

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

De verbindingsmethoden van LogMeIn Rescue worden als Privé of Kanaal gedefinieerd.
  • Een privéverbinding wordt gemaakt wanneer de technicus een sessie op afstand initieert (de besturing gaat van de technicus naar de klant). Pincode, koppeling en sms zijn allemaal methodes voor een privéverbinding.
  • Een kanaalverbinding wordt gemaakt wanneer een klant contact wil opnemen met een technicus via een kanaalkoppeling of -formulier, of via de Rescue Calling Card (de besturing gaat van de klant naar de technicus).