Nieuwe uitgave

De nieuwe Rescue 7.50 met verbeterde prestaties is nu beschikbaar.

Bekijk de verbeteringen in het gedeelte Veelgestelde vragen
  • Aan de slag met Rescue

Basisbeginselen van het opzetten en gebruiken van Rescue.

• Informatie voor technici

Informatie over ondersteuning op afstand met de Rescue Technician Console.

• Informatie voor beheerders

Informatie over het configureren van Rescue voor uw organisatie via het Beheercentrum

• Informatiebronnen

Nieuwe functionaliteit Klantencommunity Gratis training voor nieuwe gebruikers Downloads Producthandleidingen Alle artikelen bekijken
Beoordeel
uw
ervaring