Aanpassings- en integratieoverzicht van LogMeIn Rescue

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Dit document biedt ondersteuning voor het aanpassen van de Calling Card, Rescue-applet, het pincodeformulier, het kanaalformulier en Instant Chat.

Ook worden methoden geïntroduceerd om Rescue te integreren met uw oude systemen.

Voor wie is dit document bedoeld?

De pagina's met betrekking tot aanpassing zijn geschreven voor een technisch publiek met ervaring in webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Waar kan ik meer informatie krijgen over de programmeertalen die ik nodig heb?

Er zijn online heel veel korte handleidingen beschikbaar van HTML, CSS en JavaScript-programma's. Raadpleeg deze eerst zodat u de voorbeelden in document begrijpt en kunt reproduceren. Raadpleeg de website http://www.w3schools.com voor korte handleidingen van HTML, CSS, en JavaScript.

Welke ondersteuning krijg ik?

Het supportteam van LogMeIn kan u met het volgende helpen:

• Algemene assistentie, overzichten en documentatie
  • Probleemoplossing naar beste vermogen wanneer er een aangepaste oplossing is geïmplementeerd

Het ondersteuningsteam van LogMeIn kan geen gedetailleerde assistentie verlenen:

• Geen gedetailleerde ontwikkelingsondersteuning
  • Geen code voor klanten schrijven
  • Geen debugging van code van de klant

Iedere klant blijft zelf verantwoordelijk voor het bouwen, verifiëren en debuggen van de eigen code.