Het kanaalformulier aanpassen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Met een kanaalformulier kunnen uw klanten verbinding maken met een technicus. Dit is handig als er bijvoorbeeld een toegewezen kanaal is dat de medewerkers van een bepaald bedrijf kunnen gebruiken. Deze medewerkers vullen het kanaalformulier in en drukken op de verbindingsknop, zonder eerst contact op te nemen met een technicus. Het voordeel van een aangepast kanaalformulier is dat het voldoet aan de bedrijfsstandaarden en het bewustzijn van de klant verbetert.

U kunt de volgende elementen in het kanaalformulier wijzigen:

• Knoptekst
  • Tekst en tekststijl
  • Aangepaste velden
  • Volgen van de taal en het invoerpunt van klanten inschakelen

Dit is een voorbeeld van een kanaalformulier dat u kunt integreren in uw website:

Please enter your name:
Custom Field 1:
Custom Field 2:
Custom Field 3:
Custom Field 4:
Custom Field 5:

U kunt dit codevoorbeeld in het Beheercentrum zien op het tabblad Kanalen onder Aangepaste Live-supportformulieren.

Nadat u deze voorbeeldcode aan uw website hebt toegevoegd, beschikt u over het volgende formulier: