Het pincodeformulier aanpassen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Een geïntegreerd pincodeformulier gedraagt zich als de website www.LogMeIn123.com, wat betekent dat uw klanten contact moeten opnemen met een technicus en de pincode die zij van de technicus ontvangen moeten invoeren in het juiste veld. Het voordeel van het integreren van de pincode is dat u het formulier kunt aanpassen aan uw bedrijfsstandaarden.

U kunt de volgende elementen van de pincode wijzigen:

• Knoptekst
  • Tekst en tekststijl
  • Volgen van de taal en het invoerpunt van klanten inschakelen

Dit is een voorbeeld van een pincodeformulier met ondersteunde foutmeldingen die u in uw website kunt integreren:

Custom PIN entry

Enter your 6-digit code:

U kunt deze voorbeeldcode bekijken in het Beheercentrum op het tabblad Bronnen onder Aangepast LogMeIn123.com-formulier.

Wanneer u deze voorbeeldcode aan uw website toevoegt, beschikt u over het volgende invoerformulier:

Rescue ondersteunt de volgende foutmeldingen:

Foutcode Beschrijving
PINCODE_MISSING De klant heeft geen pincode ingevoerd.
PINCODE_INVALID De pincode is ongeldig, bijvoorbeeld verkeerd ingetypt.
PINCODE_EXPIRED De pincode die de technicus heeft verstrekt is verlopen.
PINCODE_ERROR Het bedrijf of technicus die de pincode heeft gegenereerd is niet langer geldig. De proefaccount is bijvoorbeeld verlopen, geblokkeerd, afgewezen, verwijderd of de technicus is verwijderd.
PINCODE_ALREADYUSED De pincode is al gebruikt.