Calling Card: Configuratie van opdrachtregels

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Ontwikkelaars kunnen opdrachtregelparameters gebruiken voor het integreren van de Calling Card binnen het helpdeskprogramma van hun organisatie. Met deze parameters kunnen ontwikkelaars bepalen hoe de Calling Card wordt geïnstalleerd en bijgewerkt, en hoe deze zich gedraagt bij het opstarten.

Opdrachtregel configuratieoverzicht:

1. Ontwikkelaars integreren de opdrachtregelparameters in hun belangrijkste helpdesktool.
  2. Eindgebruikers starten Calling Card-sessies via de belangrijkste helpdesktool. De Calling Card gedraagt zich volgens de parameters die zijn ingesteld door de ontwikkelaars in de belangrijkste helpdesktool.
  3. Technici bieden ondersteuning via de Technician Console.