Rescue toevoegen aan de Autotask AXN LiveLinks catalogus

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

De Rescue Posten naar URL functionaliteit stuurt gegevens van een Rescue sessie naar een web service die de gegevens doorstuurt naar de Autotask API. De Autotask-API voegt vervolgens de gegevens in in het ticket in Autotask.

Om Rescue in de Autotask AXN LiveLinks catalogus te integreren moet u het volgende doen:
  • Installeer de Rescue LiveLink in de AXN LiveLinks catalogus
  • LiveLink configureren
  • LiveLink testen
  • Rescue API voor Autotask