Snelle hulp voor het oplossen van problemen Meest gestelde vragen

Deze pagina bevat nuttige links om de meest gestelde vragen op te lossen.

Inlog gerelateerde problemen
    Het artikel Technician Console Desktop App for Windows and Mac is een goed startpunt voor meer informatie over het aanmelden bij Rescue.
    Problemen in verband met het wachtwoord
    In het artikel Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in op Rescue wordt uitgelegd hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
    Systeemvereisten
    Alles wat u wilde weten over Systeemvereisten.
    Starten en beheren van sessies
    Ontdek hoe u vanuit de Technican Console ondersteuningssessies kunt starten en kunt beheren.
    Gebruik van oproepkaarten
    De gedetailleerde handleiding voor het instellen van Calling Cards helpt u deze functie efficiënt te gebruiken.
    Firewalls
    Allowlisting and Rescue geeft een uitgebreide lijst van aanbevolen firewall instellingen.
    Tien dingen om te proberen
    Nieuw op GoTo Rescue? Deze reeks van 10 artikelen zal u op weg helpen.