Hoe stel ik mijn wachtwoord in Rescue opnieuw in?

Rescue-gebruikers kunnen hun wachtwoord wijzigen op een pagina voor het opnieuw instellen van wachtwoorden.

Afhankelijk van uw rol doet u dit als volgt:

Opmerking: Medewerkers van LogMeIn hebben geen toegang tot uw wachtwoorden.
Technici
Gebruik een van de onderstaande methoden.
  • Klik In het venster Aanmelden van de Technician Console op Wachtwoord vergeten?.
  • Wanneer u zich wilt aanmelden bij de Rescue-website, klikt u op de koppeling Wachtwoord vergeten?.
  • Ga direct naar de pagina om wachtwoorden opnieuw in te stellen.
Beheerders en hoofdeigenaars van een account
Gebruik een van de onderstaande methoden.

Waar vind ik de pagina om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen?

Tips voor het opnieuw instellen van wachtwoorden

• Voer een geldig e-mailadres in dat aan uw Rescue-account is gekoppeld. Technici zonder geldig e-mailadres moeten de beheerder vragen hun wachtwoord opnieuw in te stellen in het Beheercentrum.
  • Algemene, EU- en Enterprise-accounts zijn verschillende accounts. Zorg ervoor dat u de juiste pagina gebruikt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.
  • Het afleveren van e-mails om het wachtwoord opnieuw in te stellen kan soms enkele minuten in beslag nemen.
  • Als u de e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen niet kunt vinden in uw inbox, controleer dan uw spammap.