Instant Chat Aanpassingsopties voor Ontwikkelaars

Artikelen met betrekking tot customization zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Belangrijk: De informatie in dit gedeelte is bedoeld voor webontwikkelaars en veronderstelt kennis van relevante webtechnologieën (CSS, XHTML, en JavaScript).

De volgende Instant Chat componenten kunnen zelf gehost worden:

Belangrijk: A Rescue Master Administrator moet een lijst toestaan van de host(s) waar uw JS en CSS aangepaste bronnen zelf worden gehost. Voor meer informatie voor beheerders, zie sectie Administration Center Settings in Volledig aangepaste zelfgehoste oplossingen.

Ga voor een voorbeeld van zelfgehoste Instant Chat naar de verkoopdemo GoTo op https://secure.logmeinrescue.com/US/InstantChat/SalesDemo/Default.aspx?EntryID=0000000000

Onthoud: Uw EntryID maakt deel uit van een kanaalkoppeling en kan worden gevonden op het tabblad Organisatie van het Administratiecentrum of op het tabblad Kanalen voor een geselecteerd kanaal.
    Let op: Rescue ondersteunt momenteel niet de uitvoering van Instant Chat in een iframe of frame.