Aanpassingsopties van Instant Chat voor ontwikkelaars

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Belangrijk: de informatie in dit gedeelte is bedoeld voor webontwikkelaars met kennis van relevante technologieën (CSS, XHTML, JavaScript, etc.).

De volgende Instant Chat-componenten kunnen zelf-gehost worden:

Belangrijk: een hoofdbeheerder van Rescue moet de host(s) toewijzen op de plaats waar uw aangepaste JS- en CSS-bronnen zelf-gehost worden. Voor meer informatie voor beheerders, raadpleegt u het gedeelte Instellingen van het Beheercentrum in Volledig aangepaste zelf-gehoste oplossingen.

Ga naar de salesdemo van LogMeIn om een voorbeeld van zelf-gehoste Instant Chat te zien: https://secure.logmeinrescue.com/US/InstantChat/SalesDemo/Default.aspx?EntryID=0000000000

Belangrijk: uw EntryID maakt deel uit van een kanaalkoppeling en is te vinden op het tabblad Organisatie of Kanalen van het Beheercentrum voor een geselecteerd kanaal.
Opmerking: LogMeIn Rescue biedt op dit moment geen ondersteuning voor de uitvoering van Instant Chat in een iframe of frame.