Hoe InstantChat.css aan te passen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

U kunt de weergave van de Instant Chat interface aanpassen met behulp van Cascading Style Sheets (CSS). Standaard wordt de interface van Instant Chat bepaald door InstantChat.css. U kunt InstantChat.css kopiëren en bewerken om aangepaste styling te maken of u kunt uw eigen aangepaste CSS maken. Wanneer u een aangepaste CSS maakt, moet u het pad opgeven in uw html-pagina door het pad toe te voegen aan uw gehoste CSS:

Belangrijk: A Rescue Master Administrator moet een lijst toestaan van de host(s) waar uw JS en CSS aangepaste bronnen zelf worden gehost. Voor meer informatie voor beheerders, raadpleegt u het gedeelte Instellingen van het Beheercentrum in Volledig aangepaste zelf-gehoste oplossingen.
ICLoader.HostedCSS = "http://[YourSite]/InstantChat.css";

De volgende voorbeelden tonen CSS klassen en de gebruikers interface elementen die deze klassen beïnvloeden. Voor een volledige lijst van CSS-klassen, zie Hoe InstantChat.css aan te passen.

Opmerking: .ic_waitingtime verschijnt slechts eenmaal per sessie. Bijvoorbeeld, .ic_waitingtime verschijnt niet tijdens het opnieuw verbinden.
Opmerking: .ic_statusicon_waiting verschijnt gedurende de hele sessie wanneer de klant op de technicus wacht.