Voorbeeldcode voor zelf-gehoste Instant Chat

Artikelen met betrekking tot customization zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Het volgende is een voorbeeldcode voor zelf gehoste Instant Chat.

YourCompany - Web Chat

Your Name

Email Address
    Phone Number

Company Name

Location

Comment

Enter your 6 digit PIN code

Select Chat
    interface language
    Let op:
    • Instant Chat gebruikt altijd XHTML 1.0 Transitional documenttype, hoewel oudere HTML-documenttypes ook worden ondersteund.
    • De volgende regel moet altijd verwijzen naar InstantChat.aspx
    • ICContainer is een verplichte parameter, het Instant Chat iframe zal in het ICContainer element geladen worden:
      ICLoader.ICContainer = "ICContainer";
    • Voor informatie over het aanpassen van InstantChat.css, zie Hoe InstantChat.css aan te passen.
    • U kunt een PrivateCode parameter definiëren in plaats van de EntryID parameter om Privé sessies te starten in
      ICLoader.EntryID = "1234567890";
    • U kunt de code voor de standaardtaal (momenteel “en”) definiëren. Zie ook Hoe Instant Chat Taalbestanden Aanpassen.

De volgende talen worden aangeboden door GoTo:

Afkorting (waarde) Taal Afkorting (waarde) Taal
      nl Nederlands nl Vereenvoudigd Chinees
      nl Español zh-tw Traditioneel Chinees
      nl Deutsch ar Arabisch
      nl Français tr Türk
      nl Italiano pl Polski
      nl Nederlands fi Suomalainen
      nl Português sv Svensk
      pt-br Português (Br) nee Norsk
      hu Magyar hij Hebreeuws
      ru Russisch da Dansk
      nl Japans cs Tsjechisch
      nl Koreaans el Grieks
      th Thais ro Roemeens
      bg Bulgaars sk Slovaaks
      uur Hrvatski
    • Hosted Error Handling werkt als volgt:
      • Verwijder de handleReboot functie als je ICContainer altijd zichtbaar is op je pagina
        function handleReboot(){...}
      • Automatisch weergeven van Instant Chat na opnieuw opstarten. Verwijder deze regel als je ICContainer altijd zichtbaar is op je pagina:
        if ((window.location +
        "").indexOf("Rescuewebsessionid") != -
        1){document.getElementById("ICContainer").style.display=""
        ; loadInstantChat();} /* optional */