Voorbeeldcode voor zelf-gehoste Instant Chat

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Nu volgt een voorbeeldcode voor zelf-gehoste Instant Chat.

YourCompany - Web Chat

Your Name

Email Address
Phone Number

Company Name

Location

Comment

Enter your 6 digit PIN code

Select Chat
interface language
Opmerking:
  • Instant Chat maakt altijd gebruik van het documenttype XHTML 1.0 Transitional, hoewel oudere HTML-documenttypes ook worden ondersteund.
  • De volgende regel moet altijd verwijzen naar InstantChat.aspx:
  • ICContainer is een verplichte parameter; het Instant Chat-iframe wordt in het ICContainer-element geladen.
    ICLoader.ICContainer = "ICContainer";
  • Voor informatie over het aanpassen van de InstantChat.css raadpleegt u InstantChat.css aanpassen
  • U kunt ook een PrivateCode-parameter definiëren in plaats van de EntryID-parameter om privésessies te starten
    ICLoader.EntryID = "1234567890";
  • U kunt de code voor de standaardtaal (standaard 'en') definiëren. Zie ook: Taalbestanden van Instant Chat aanpassen.

LogMeIn biedt de volgende talen:

Afkorting (waarde) Taal Afkorting (waarde) Taal
    en Engels zh Vereenvoudigd Chinees
    es Spaans zh-tw Traditioneel Chinees
    de Duits ar Arabisch
    fr Frans tr Turks
    it Italiaans pl Pools
    nl Nederlands fi Fins
    pt Portugees sv Zweeds
    pt-br Braziliaans-Portugees no Noors
    hu Hongaars he Hebreeuws
    ru Russisch da Deens
    ja Japans cs Tsjechisch
    ko Koreaans el Grieks
    th Thais ro Roemeens
    bg Bulgaars sk Slowaaks
    hr Kroatisch
  • U kunt als volgt zelf foutmeldingen oplossen:
    • Laat de functie handleReboot weg wanneer uw ICContainer altijd zichtbaar is op uw pagina:
      function handleReboot(){...}
    • Geef Instant Chat automatisch weer na opnieuw opstarten. Verwijderen deze regel als uw ICContainer altijd zichtbaar is op uw pagina:
      if ((window.location +
      "").indexOf("rescuewebsessionid") != -
      1){document.getElementById("ICContainer").style.display=""
      ; loadInstantChat();} /* optional */