Volledig aangepaste zelf gehoste oplossingen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

U hebt drie mogelijkheden om uw gehoste oplossing voor Instant Chat te gebruiken.

Optie 1

De klant klikt op een link op een kanaalformulier dat in uw website is ingebouwd. Om een aangepast kanaalformulier te maken, kunt u de code gebruiken voor Aangepaste Live-ondersteuningsformulieren met zelf gehoste Instant Chat die u vindt in het Administratiecentrum op het tabblad Kanalen en een aangepaste versie van het Instant Chat-stylesheet (InstantChat.css).

Optie 2

De klant voert een PIN in, in een veld dat in uw site is ingebouwd. Om een aangepast PIN-invoerformulier te maken, kunt u de code gebruiken voor Aangepast GoTo123.com formulier met zelf gehoste Instant Chat te vinden in het Administratiecentrum op het Hulpmiddelen tabblad, en een aangepaste versie van het Instant Chat stylesheet (InstantChat.css).

De klant ziet de aangepaste interface van Instant Chat als een geïntegreerd onderdeel van uw website.

Afbeelding 1. Volledig geïntegreerde interface voor instant chat

Optie 3

De klant ziet een aangepaste interface van Instant Chat in een nieuw browser-venster. Gebruik de window.open() functie om de Instant Chat interface in een 'eigen' browservenster te openen.

Afbeelding 2. Aangepaste Instant Chat-interface in een 'Aangepast' browservenster

Afbeelding 3. Aangepaste interface voor instant chat op een iPhone
Instellingen Administratiecentrum
Hoofdbeheerders moeten een lijst van hosts opgeven waarvan zij hun aangepaste Instant Chat willen toestaan de gerelateerde aangepaste JS en CSS bronnen te downloaden.
Belangrijk: Deze instelling is verplicht voor accounts die hun aangepaste Instant Chat-bronnen zelf hosten.
  1. Meld u aan bij het Rescue Administration Center.
  2. Navigeer naar Algemene instellingen > Toegestane hosts voor Instant Chat-aanpassing.
  3. Bewerk het Toegestane hosts voor Instant Chat aanpassing (aangepaste JS en CSS): veld.
    Opmerking: Elke regel mag slechts één URL of domeinnaam bevatten.
Aanpassingen
  • Voor Kanalen integreert u het Kanaalformulier en de Instant Chat-interface in uw Internet/Intranet-site door gebruik te maken van de code voor 'Aangepaste Live Support-formulieren met zelf gehoste Instant Chat' die u vindt in het Beheercentrum op het tabblad Kanalen
  • Voor PIN integreert u het PIN-code-invoerformulier en de interface voor Instant Chat in uw internet-/intranetsite door gebruik te maken van de code voor 'Aangepast GoTo123.com formulier met zelf gehoste Instant Chat' die u vindt in het Administratiecentrum op het tabblad Resources
  • Voor informatie over het aanpassen van de Instant Chat-interface, zie Het stylesheet van Instant Chat aanpassen (InstantChat.css)