Hoe pas je zelf gehoste instant chat met behulp van JavaScript

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Wanneer u zelf de taalbestanden van Instant Chat host, kunt u Instant Chat aanpassen door de JavaScript-code te wijzigen. Alle aangepaste JavaScript-code moet worden geïntegreerd in een van de Instant Chat-taalbestanden:

Belangrijk: A Rescue Master Administrator moet een lijst toestaan van de host(s) waar uw JS en CSS aangepaste bronnen zelf worden gehost. Voor meer informatie voor beheerders, raadpleegt u het gedeelte Instellingen van het Beheercentrum in Volledig aangepaste zelf-gehoste oplossingen.

Voor informatie over het hosten van taalbestanden, zie Hoe Instant Chat-taalbestanden aan te passen.