Hoe Instant Chat Taalbestanden Aanpassen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

De Instant Chat-client is beschikbaar in meer dan 25 talen. Volg de instructies in dit gedeelte om extra talen toe te voegen of om de tekst en berichten die tijdens Instant Chat worden gebruikt op een andere manier aan te passen.

1. Download de volgende JavaScript-bestanden, zoals vereist:
    1. Als u Instant Chat alleen in de Chat-only modus gebruikt (bijvoorbeeld op mobiele platforms), downloadt u https://secure.logmeinrescue.com/InstantChat/LanguagesForChatOnlyMode.js
    2. Als u ook Instant Chat wilt gebruiken met de Rescue Applet, download dan https://secure.logmeinrescue.com/InstantChat/LanguagesForAppletMode.js

Resultaat:

2. Voeg talen toe, verwijder ze of definieer ze opnieuw en bewerk de tekst zoals vereist:

Resultaat:

Voorbeeld van een taaldefinitie oLangNameArray["en"] = "Engels";

Het bestand moet ten minste één taaldefinitie bevatten, en moet altijd Engels bevatten.

Indien u bijkomende talen wenst, moet u de taal drop-down in de CSS aanpassen. Voor informatie over ondersteunde talen, zie Hoe de taal van klanten te traceren met het kanaalformulier.

Voorbeeldreeks oLangChatModeArray["ENDED_SESSION"] = " $1 heeft de sessie beëindigd. $1 a fermé la session. ...

U mag de definitie van de sleutel niet veranderen.

In dit voorbeeld is ENDED_SESSION de sleuteldefinitie.

De in de taaldefinities gebruikte taalcodes moeten overeenstemmen met de in de hashtabel gebruikte codes.

Variabelen (zoals $1, $2, enz.) kunnen worden gewist.

3. Host het (de) gewijzigde bestand(en) samen met uw Instant Chat CSS.
  4. Voeg de volgende parameters toe aan uw zelf gehoste HTML:

Resultaat:

ICLoader.HostedLanguagesForChatOnlyMode = "http://[YourSite]/LanguagesForChatOnlyMode.js"; ICLoader.HostedLanguagesForAppletMode = "http://[YourSite]/LanguagesForAppletMode.js";