HELP FILE


Upgraden van een vorige versie van de Rescue-Salesforce integratie

    Voert u een upgrade uit van een Rescue-Salesforce-integratie die vóór december 2009 is geïnstalleerd? In dat geval moet u de vorige installatie verwijderen en vervolgens de gegevens van het verwijderde pakket weer importeren in de nieuw geïnstalleerde versie.

    Door de gegevens te importeren zorgt u ervoor dat alle gegevens uit de activiteitengeschiedenis die zijn opgeslagen in aangepaste velden (ophaaltijd, sluitingstijd, technologienaam, enz.) gekoppeld blijven aan eerdere Rescue-sessies.

    Belangrijk: Als u de gegevens niet volgens de instructies downloadt, gaan alle in aangepaste velden opgeslagen gegevens verloren.
    1. Klik in Salesforce op uw accountnaam en vervolgens op Setup bovenaan de pagina.
    2. Ga in het linker navigatiemenu van Salesforce naar Geïnstalleerde pakketten > Verwijderen (naast het Rescue-pakket) om uw bestaande LogMeIn Rescue Integration-pakket te verwijderen.
    3. Onder Data from Uninstalled Packages klikt u op Downloaden om het .csv-gegevensbestand met uw aangepaste veldgegevens te downloaden.
    4. Open het .csv-bestand en bevestig dat het veld parent Id in cel A1 staat.
    5. Installeer het nieuwe Rescue Integration pakket. Zie Taak 1: Installeer het Rescue Integration Package.
    6. Download de Apex Data Loader van Administration Setup > Data Management > Data Loader.
    7. Voer het ApexDataLoader installatieprogramma uit en selecteer Update.
    8. Log in op uw Salesforce-account.

      Tip: Als u niet kunt inloggen, moet u mogelijk het IP-adres van uw router instellen als vertrouwd IP-adres in Administratieve instellingen > Beveiligingscontroles > Netwerktoegang.

    9. Selecteer Alle Salesforce-objecten weergeven en kies Taak (Task), en klik op Bladeren om het .csv-bestand met de gegevens van uw oorspronkelijke Rescue-integratie te lokaliseren.
    10. Breng de aangepaste velden in kaart en klik op Volgende.
    11. Selecteer een map voor de uitvoerbestanden van uw upgradeproces en klik op Voltooien.
    Resultaten: Uw gegevens zouden moeten worden geüpload. Alle in aangepaste velden opgeslagen activiteitsgeschiedenisgegevens blijven gekoppeld aan eerdere Rescue-sessies.
    Artikel voor het laatst bijgewerkt: 27 september, 2022