Het kanaalformulier aanpassen met Instant Chat

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Een kanaalformulier met Instant Chat ziet er precies zo uit als het formulier zonder de chatoptie. Het enige verschil is dat nadat de klant een sessie met een technicus begint, het Instant Chat-venster verschijnt.

U kunt dezelfde elementen van het chatroomformulier aanpassen, ongeacht of u Instant Chat inschakelt of niet. Het verschil is dat je de elementen op verschillende plaatsen in de HTML-code moet wijzigen. Dit is een voorbeeld van een kanaalformulier dat u kunt integreren in uw website:

Please enter your name:
Custom Field 1:
Custom Field 2:
Custom Field 3:
Custom Field 4:
Custom Field 5: