Hoe pas je de titel van de knop aan op het Instant Chat-enabled kanaalformulier

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Klanten moeten op een knop klikken om een verbinding met een technicus tot stand te brengen. Om het label van deze knop te veranderen, doe je het volgende:

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Channels.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Aangepaste Live Support-formulieren met zelf gehoste Instant Chat.

Resultaat:

3. Wijzig de waardeparameter in de volgende regel:

Resultaat:

value="Channel 01" onclick="document.getElementById('ICContainer') .style.display=''; loadInstantChat();" />

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.