Hoe pas je de aangepaste velden van het Instant Chat-enabled kanaalformulier aan?

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Het kanaalformulier biedt vijf aangepaste velden die uw klanten kunnen invullen. Om een aangepast veld te verbergen, markeert u het in de HTML-code als commentaar, zoals hieronder beschreven:

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Channels.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Aangepaste Live Support-formulieren met zelf gehoste Instant Chat.

Resultaat:

3. Om een aangepast veld te verbergen, markeer het in de HTML code als commentaar:

Resultaat:

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.

Resultaat:

Opmerking: Als u het veld een andere naam wilt geven, overschrijft u Custom Field X met het nieuwe label.