Hoe het ingangspunt van klanten te traceren met het Instant Chat-enabled kanaalformulier

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Indien een klant op meerdere websites om hulp kan vragen, kan het veld ICLoader.Tracking0 bijvoorbeeld de identificator bevatten van de website die de klant heeft bezocht. Dit kan een gelegenheid zijn om statistische gegevens te verzamelen over de manier waarop klanten proberen een verbinding met een technicus tot stand te brengen.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Channels.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Aangepaste Live Support-formulieren met zelf gehoste Instant Chat.

Resultaat:

3. Wijzig de waarde van de parameter ICLoader.Tracking0 in de volgende regel

Resultaat:

ICLoader.Tracking0 = "12345678"; /* optional */

De waardeparameter van het veld ICLoader.Tracking0 kan standaard 64 tekens lang zijn en kan alleen getallen bevatten.

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.