Hoe de branding van het kanaalformulier voor instant chat te wijzigen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Channels.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Aangepaste Live Support-formulieren met zelf gehoste Instant Chat.

Resultaat:

3. Verander de branding van het PIN-invoerformulier door de basis XHTML-standaarden te volgen. Voor een online tutorial over XHTML-programmering, zie http://www.w3schools.com.

Resultaat:

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.