Hoe Inline HTML toevoegen aan taalknooppunten

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

U kunt HTML toevoegen aan elke taal-node van Instant Chat. U kunt bijvoorbeeld tekst opmaken, een afbeelding invoegen, of een Flash-object invoegen.

Voeg gewoon geldige HTML toe aan elk knooppunt binnen de taalcodeaanduidingen.

oLangChatModeArray["ENDED_SESSION"] = "$1 has ended the session.$1 a fermé la session....
Opmerking: Houd in gedachten dat de Instant Chat engine in HTTPS werkt. Als u verwijst naar HTTP-inhoud, kunnen uw klanten worden gevraagd om niet-veilige inhoud toe te staan tijdens Instant Chat.