Het PIN-invoerformulier aanpassen met Instant Chat

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Een PIN-formulier met Instant Chat ziet er precies zo uit als het formulier zonder de chat-optie. Het enige verschil is dat nadat de klant een PIN-code heeft ingevoerd die de technicus verstrekt, het Instant Chat-venster verschijnt zonder de Rescue Applet te downloaden.

U kunt dezelfde elementen van de PIN-invoer aanpassen, of u Instant Chat nu inschakelt of niet:

• Knoptekst
  • Tekst en tekststijl
  • Foutmeldingen
  • Volgen van de taal en het invoerpunt van klanten inschakelen

Het verschil is dat je de elementen op verschillende plaatsen in de HTML-code moet wijzigen. Het volgende is een voorbeeld van een PIN-inschrijfformulier met Instant Chat dat u in uw website kunt integreren:

Enter your 6-digit code:

U vindt dit codevoorbeeld in het Administration Center op het tabblad Resources onder Custom GoTo123.com formulier met zelf gehoste Instant Chat.