Ervoor zorgen dat technici mobiele apparaten kunnen ondersteunen

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

U moet de add-on Rescue+Mobile activeren voor elke technicus voor wie u een abonnement hebt aangeschaft.

1. Meld u aan bij uw Rescue account en open het Administration Center.
    2. Selecteer in de Organization Tree de technicus voor wie u de mobiele add-on wilt activeren.
    3. Selecteer het tabblad Organisatie.
    4. Onder Licenties, selecteert u Mobiel.

Resultaat: Wanneer er de volgende keer wordt aangemeld, zal de gebruiker in staat zijn om smartphones te ondersteunen.

Voor verdere controle over de exacte functionaliteit die beschikbaar is voor technici stelt u voor een technicusgroep een of meer van de vele toegangsrechten voor mobiel in op het tabblad Organisatie of Instellingen.