Ervoor zorgen dat technici mobiele apparaten kunnen ondersteunen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

U moet de Rescue+Mobile-extensie activeren voor elke technicus waarvoor u een abonnement hebt aangeschaft.

1. Meldt u aan bij uw Rescue-account en open het beheercentrum.
  2. Selecteer in de organisatiestructuur de technicus waarvoor u de Mobile-extensie wilt activeren.
  3. Selecteer het tabblad Organisatie.
  4. In Licenties, selecteert u Mobiel. Wanneer er de volgende keer wordt aangemeld, zal de gebruiker in staat zijn om smartphones te ondersteunen.
Voor verdere controle over de exacte functionaliteit die beschikbaar is voor technici stelt u voor een technicusgroep een of meer van de vele toegangsrechten voor mobiel in op het tabblad Organisatie of Instellingen.