Hoe de branding van het kanaalformulier te veranderen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Channels.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Custom Live Support Forms.

Resultaat:

3. Verander de branding van het PIN-invoerformulier, door de basis XHTML-standaarden te volgen. Voor een online tutorial over XHTML-programmering, zie http://www.w3schools.com.

Resultaat:

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.