De taal van de klant bijhouden met het pincodeformulier

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Het veld language kan de taal van de klant bevatten, wat technici helpt te beslissen of zij een sessie met de klant willen beginnen of deze willen overdragen aan iemand anders die die taal spreekt.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Resources.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Custom GoTo123.com form.

Resultaat:

3. Wijzig de waardeparameter in de volgende regel:

Resultaat:

value="en" />

De waardeparameter van het veld language is standaard 5 tekens lang en kan alle tekens bevatten.

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.

Resultaat:

LogMeIn Rescue ondersteunt de volgende talen:

Afkorting (waarde) Taal Afkorting (waarde) Taal
en Engels zh Vereenvoudigd Chinees
es Spaans zh-tw Traditioneel Chinees
de Duits ar Arabisch
fr Frans tr Turks
it Italiaans pl Pools
nl Nederlands fi Fins
pt Portugees sv Zweeds
pt-br Braziliaans-Portugees no Noors
hu Hongaars he Hebreeuws
ru Russisch da Deens
ja Japans cs Tsjechisch
ko Koreaans el Grieks
th Thais ro Roemeens
bg Bulgaars sk Slowaaks
hr Kroatisch