Hoe de taal van klanten te volgen met het Instant Chat-enabled PIN-invoerformulier

Artikelen met betrekking tot maatwerk zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Het veld ICLoader.Language kan de taal van de klant bevatten, wat technici helpt beslissen of zij een sessie met de klant willen beginnen of deze willen doorschakelen naar iemand anders die die taal spreekt.

1. Ga in het Administratiecentrum naar het tabblad Resources.

Resultaat

2. Kopieer de voorbeeldcode van het Aangepaste GoTo123.com formulier met zelf gehoste Instant Chat tekstvak.

Resultaat

3. Wijzig de waarde van de ICLoader.Languageparameter in de volgende regel

Resultaat

ICLoader.Language = "ENG"; /* optional */

De waardeparameter van het veld ICLoader.Language is standaard 5 tekens lang en kan alle tekens bevatten.

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.

Resultaat