Hoe de taal van klanten te volgen met het Instant Chat-enabled PIN-invoerformulier

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Het veld ICLoader.Language kan de taal van de klant bevatten, wat technici helpt te beslissen of zij een sessie met de klant willen beginnen of deze willen overdragen aan iemand anders die die taal spreekt.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Resources.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode van het Custom GoTo123.com formulier met zelf gehoste Instant Chat tekstvak.

Resultaat:

3. Wijzig de waarde van de ICLoader.Languageparameter in de volgende regel

Resultaat:

ICLoader.Language = "ENG"; /* optional */

De waardeparameter van het veld ICLoader.Language kan standaard 5 tekens lang zijn en kan om het even welke tekens bevatten.

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.