Hoe de branding van het PIN-inschrijfformulier te veranderen

Artikelen met betrekking tot maatwerk zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

1. Ga in het Administratiecentrum naar het tabblad Resources.

Resultaat

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Aangepast GoTo123.com form.

Resultaat

3. Wijzig de branding van het PIN-invoerformulier door de XHTML-normen te volgen. Ga voor een online tutorial over XHTML-programmering naar http://www.w3schools.com.

Resultaat

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.

Resultaat