De huisstijl van het pincodeformulier wijzigen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Resources.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Custom GoTo123.com form.

Resultaat:

3. Wijzig de branding van het PIN-invoerformulier door de XHTML-normen te volgen. Voor een online tutorial over XHTML-programmering, zie http://www.w3schools.com.

Resultaat:

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.