Het punt van binnenkomst van klanten bijhouden met het pincodeformulier

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Indien een klant op meerdere websites om bijstand kan vragen, kan het veld tracking0 bijvoorbeeld de identificator bevatten van de website die de klant heeft bezocht. Dit kan een gelegenheid zijn om statistische gegevens te verzamelen over de manier waarop klanten proberen een verbinding met een technicus tot stand te brengen.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Resources.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode uit het tekstvak Custom GoTo123.com form.

Resultaat:

3. Wijzig de waardeparameter in de volgende regel:

Resultaat:

value="12345678" />

De waardeparameter van het veld tracking0 kan standaard 64 tekens lang zijn en kan alleen getallen bevatten.

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.