Wat is er nieuw in LogMeIn Rescue?

Lees onze versie-informatie over de nieuwste functies en verbeteringen.

Rescue Applet (Windows) - 10 juni 2021

Rescue Applet – Windows v7.14.426.2323
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.14.426.2323

Verbeteringen en oplossingen

• Tekst MSI-bericht bijgewerkt.
  • Met deze applet wordt een nieuwe opdrachtregelparameter gebruikt die de naam van de poort opnieuw regelt om het patroon met de bedrijfsID te gebruiken. Klanten die verbinding maken met een poort via een proxy, kunnen nu de DNS-verbinding blokkeren voordat de applet met de proxy wordt verbonden.
    Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar op aanvraag.
Met deze release zijn ook enkele kleine bugs opgelost.

Rescue Applet (Mac) - 20 mei 2021

Rescue Applet – Mac v7.14.428.453

Verbeteringen en oplossingen

Deze release introduceert enkele fixes voor aan macOS gerelateerde bugs.

Rescue Applet (Mac) – 15 April 2021

Rescue Applet – Mac v7.14.427.451

Verbeteringen en oplossingen

Deze release introduceert enkele fixes voor aan macOS gerelateerde bugs.

Rescue Technician Console (Mac) – 13 April 2021

Rescue Technician Console voor desktop-app voor Mac v7.12.3334-68

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Nieuw

De Rescue Technician Console voor Mac draait goed op macOS Big Sur en macOS Catalina (10.15).

Rescue-Website – 25 maart 2021

Nieuw

• Hoofdbeheerders kunnen nu alle instellingen voor groepen op groepsniveau vergrendelen voor hun beheerders, die organisatiebrede instellingen dus niet kunnen wijzigen in hun technicusgroepen of subgroepen.

Verbeteringen

• Deze release introduceert enkele fixes voor aan macOS gerelateerde bugs.

Rescue-Website – 18 maart 2021

Verbeteringen

• De algemene instelling voor het Hide technician tree (Verbergen van de organisatiestructuur van de technici) is nu ook van toepassing op de beheerderscomponent.
  • Ondersteuning van meerdere instanties is nu beschikbaar in de integratie met ServiceNow.

Rescue Applet (Mac) – 11 maart 2021

Rescue Applet – Mac v7.14.426.431

Verbeteringen en oplossingen

Deze release bevat naast verschillende algemene en UX-verbeteringen enkele kleine fixes.

Rescue-Website – 3 maart 2021

Verbeteringen en oplossingen

Beheerders kunnen nu de naam van een computer wijzigen die is geïnstalleerd via Onbeheerde MSI, door in het Admin Center onder Acties te klikken op het pictogram Naam computer wijzigen op het tabblad Computers in een Technicusgroep.

Rescue-website – 11 februari 2021

Verbeteringen en oplossingen

Hoofdbeheerders kunnen nu bepalen of beheerders de volledige organisatiestructuur of alleen de technicusgroep kunnen zien waaraan ze zijn toegewezen. Als u de zichtbaarheid van technicusgroepen wilt beperken voor beheerders, kunnen hoofdbeheerders de optie Show Technician Groups only to assigned Administrators (Technicusgroepen alleen weergeven voor toegewezen beheerders) selecteren op het tabblad Algemene instellingen.

Rescue Website – 28 januari 2021

Verbeteringen en oplossingen

Deze release introduceert verschillende oplossingen en verbeteringen.

Rescue Technician Console (Mac) – 11 december 2020

Rescue Technician Console voor desktop-app voor Mac v7.12.3334-66

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Nieuw

De desktop-app van de Rescue Technician Console voor Mac is nu compatibel met macOS Big Sur (11.0).

Rescue Technician Console (Volgende) (Windows) – 19 November 2020

Rescue Technician Console, browser v7.12.3379
Rescue Technician Console, desktop-app (Windows) v7.12.3379

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Verbeteringen en oplossingen

• Een Rescue Technician Console verschijnt in het pop-upvenster voor SSO-aanmelding in het DTC-venster na het aanmelden.
  • De beveiliging en betrouwbaarheid zijn op verschillende manieren verbeterd.
  • Er is een probleem verholpen, waarbij de functie Connect on LAN werd vertraagd tot twee minuten wanneer er een nieuwe verbinding met een andere computer werd gemaakt.

Rescue Website – 12 November 2020

Nieuw:

De functie voor monitoring van technici kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld op bedrijfsniveau in het tabblad Algemene instellingen van het Rescue Beheercentrum.

Rescue Website – 4 November 2020

Nieuw:

Ondersteuning voor Mac in de onbeheerde wizard
De bestandsoptie voor Apple Mac PKG is ook selecteerbaar als u pakketten met onbeheerde installatieprogramma's aanmaakt in de wizard.

Verbeterd:

• Onlangs aangemaakte computers voor onbeheerde toegang worden standaard vermeld onder de desbetreffende technicusgroep.

Rescue-website – 24 September 2020

Nieuw:

Pagina-beperking Enterprise-pincode
Op de invoerpagina voor pincodes van Rescue Enterprise kunnen nu alleen pincodes ingevoerd worden die gegenereerd zijn door technici van Rescue enterprise-bedrijven. Op de reguliere invoerpagina voor pincodes van Rescue kunnen nog steeds pincodes van zowel Enterprise-klanten als andere klanten ingevoerd worden.

Verbeterd:

• Rescue-beheerders kunnen nu de toegangwizard gebruiken om MSI-installatieprogramma's aan te maken om onbeheerde toegang op meerdere computers in te stellen (alleen voor hoofdaccounthouders en hoofdbeheerders).

Zie voor meer informatie Instellen van onbeheerde toegang op meerdere Computers (toegangwizard).

• Probleem opgelost waarbij e-mails over het opnieuw instellen van wachtwoorden soms niet werden verstuurd.

Rescue-website – 17 september 2020

Nieuw:

Sessiegegevens URL's verbergen

Hoofdbeheerders kunnen beheerders nu verplichten om op een knop te klikken om de sessiegegevens van URL's te bekijken of te wijzigen in het gedeelte Sessiegegevens exporteren van het tabblad Instellingen van het Beheercentrum. Het bekijken of wijzigen van de URL's wordt geregistreerd in het logbestand Controlerapport. Deze functie beschermt vertrouwelijke informatie (zoals gebruikersnaam, wachtwoord, API-sleutel) die in de URL's is ingevoerd en stelt bedrijven in staat te volgen welke gebruiker deze waarden heeft bekeken of gewijzigd.

Voor informatie over het instellen van deze functie, raadpleegt u Sessiegegevens URL's verbergen

Rescue-website en Applet (Windows) – 2 september 2020

Rescue Applet – Windows v7.14.425.2312
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.14.425.2312

Nieuw:

Onbeheerde MSI-wizard
Met de toegangwizard kunnen Rescue-klanten gemakkelijk de service Onbeheerde toegang op meerdere apparaten toepassen. Wanneer het installatieprogramma is geïmplementeerd, kunnen Rescue-beheerders de apparaten beheren die gekoppeld zijn aan elke MSI die ze hebben aangemaakt.

Zie voor meer informatie Instellen van onbeheerde toegang op meerdere Computers (toegangwizard).

Rescue Applet (Windows) – 8 juli 2020

Rescue Applet – Windows v7.14.423.2309
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.14.423.2309

Verbeteringen en oplossingen

Naast verschillende algemene verbeteringen biedt deze release de volgende nieuwe oplossingen:

• Een probleem opgelost waardoor het CPU-gebruik op de computer van de klant een piek vertoonde nadat de technicus een verzoek om systeeminformatie had gestuurd tijdens een onbeheerde sessie.

Rescue Technician Console (Volgende) (Windows) – 12 juni 2020

Rescue Technician Console, browser v7.12.3359
Rescue Technician Console, desktop-app (Windows) v7.12.3359

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Verbeteringen en oplossingen

• De Rescue Technician Console kan nu zo veel sneller verbinding maken met Instant Chat, vooral op netwerken met een kleine bandbreedte.
  • Voor de functie Verbinding maken op LAN-netwerk was het voor de oudere versies van de Technician Console nodig om toegang tot de service Extern register in te schakelen op de doelcomputer, wat sommige systeembeheerders als beveiligingsrisico beschouwen. De nieuwe Technician Console kan worden aangesloten op computers op het LAN-netwerk door gebruik te maken van Windows-beheerinstrumentatie zonder toegang tot het Extern register in te schakelen. Als deze nieuwe methode mislukt, gaat de Technician Console terug naar de oude manier van werken.
  • Een probleem opgelost waardoor de beweging van de muis soms vertraagd werd op het scherm van de klant.

Rescue Applet (Windows en Mac) – 12 maart 2020

Rescue Applet – Windows v7.14.420.2233
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.14.420.2233
Rescue Applet – Mac v7.13.422.380
Rescue Applet – Instant Chat voor Mac v7.13.422.380

Verbeteringen en oplossingen

Naast verschillende algemene verbeteringen beschikt deze versie over de volgende nieuwe oplossingen:

• Een probleem opgelost waardoor het niet mogelijk was om Macs op afstand te besturen met een macOS 10.15-besturingssysteem (Catalina).
  • Een probleem opgelost waardoor de Rescue Applet niet in staat was om scripts te lanceren die vanuit de Technician Console zijn geïmplementeerd op de computer van de klant.

Rescue Technician Console en Applet (Windows en Mac) – 20 februari 2020

Desktop-app voor de Technician Console van Rescue v7.12.3351
Rescue Applet – Windows v7.14.420.2230
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.14.420.2230
Rescue Applet – Mac v7.13.421.376
Rescue Applet – Instant Chat voor Mac v7.13.421.376

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Nieuw

Linksom draaien/Rechtsom draaien
Met de nieuwe knoppen Linksom draaien/Rechtsom draaien in de Technician Console kunnen technici wisselen tussen landschaps- en portretstanden tijdens een externe weergave of sessie voor besturing op afstand op iOS-apparaten,
Handleiding voor Toegankelijkheid van webcontent
Deze release van de LogMeIn Rescue Windows Applet verbetert de toegankelijkheid van webcontent om te voldoen aan de daarvoor geldende normen. Hierdoor wordt de content zichtbaarder, leesbaarder en begrijpelijker voor alle gebruikers. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:
  • NVDA- en JAWS-schermlezer
  • Ondersteuning voor Windows hoge contrastmodus
  • Navigatieondersteuning in het tabblad Tab

Verbeteringen en oplossingen

• Een probleem met de gebruikersinterface opgelost waardoor de taal van de Technician Console werd ingesteld op Japans.
  • Verbeterde toegangsrechten voor klanten die zich bij een sessie voegen met een Mac met macOS 10.15 (Catalina).

Rescue Technician Console en Applet (Mac) – 3 december 2019

Rescue Technician Console voor desktop-app voor Mac v7.12.3334-64
Rescue Applet – Mac v7.13.420.349
Rescue Applet – Instant Chat voor Mac v7.13.420.349

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Nieuw

De Rescue Technician Console voor Mac is nu compatibel met macOS Catalina (10.15).

Opmerking: Deze versie van de Rescue Technician Console voor Mac ondersteunt OS X 10.12 (Sierra) en hoger. Gebruikers van OS X 10.11 (El Capitan) moeten de vorige versie van de Desktop-app Technician Console voor Mac downloaden.

Rescue Applet (Mac) – 3 oktober 2019

Rescue Applet – Mac v7.13.419.338
Rescue Applet – Instant Chat voor Mac v7.13.419.338

Nieuw

64-bits ondersteuning
De Rescue Applet voor Mac ondersteunt nu 64-bits macOS.
Ondersteuning voor donkere modus
De Rescue Applet voor Mac ondersteunt nu een donkere modus in macOS.
Ondersteuning van Catalina
Rescue Applet voor Mac is nu compatibel met macOS 10.15 Catalina.

Verbeteringen en oplossingen

• Een probleem opgelost waardoor de Applet bleef crashen bij het openen van klanttevredenheidsonderzoeken aansluitend op een sessie in de standaardbrowser van de klant.
  • Een probleem opgelost waardoor technici de bureaubladachtergrond van de klant niet konden uitschakelen tijdens een sessie voor besturing op afstand met een Mac met macOS Mojave.

Rescue Applet (Windows) – 13 juni 2019

Rescue Applet – Windows v7.11.417.2117
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.11.417.2117

Nieuw

Door gebeurtenis geactiveerd script uitvoeren
Beheerders kunnen nu een genest script configureren om uit te voeren na bepaalde sessiegebeurtenissen. Selecteer Door gebeurtenis geactiveerd script uitvoeren in het gedeelte Geneste scripts configureren op het tabblad Bronnen van het Beheercentrum.

Rescue-website – 9 mei 2019

Nieuw

Toegewezen SAML-aanmeldingspagina (SSO)
Rescue-gebruikers die gebruikmaken van de aanmeldmethode voor SAML (SSO) kunnen nu gemakkelijk inloggen op een speciale SAML-aanmeldingspagina (SSO).
Rapporten Status Technicus en Status Beheerder
Beheerders kunnen de nieuwe rapporten Status Technicus en Status Beheerder gebruiken om gegevens op te vragen voor het geselecteerde lid/de geselecteerde leden, inclusief de status (actief/niet-actief), de gebruikte versie van de Technician Console, het laatste aanmeldingstijdstip en het groepslidmaatschap van de organisatie van het lid. Met deze rapporten, die kunnen worden uitgevoerd vanaf het tabblad Rapporten in het Beheercentrum, kunnen de gegevens worden opgehaald voor:
  • Technici (algemeen niveau), een technicusgroep of een individuele technicus
  • Hoofdbeheerders, een individuele hoofdbeheerder, beheerders of een individuele beheerder

Rescue-website – 21 maart 2019

Nieuw

Rescue-technicusgroepen synchroniseren met gebruikersgroepen met Active Directory

Hoofdaccounthouders kunnen gebruikers van Active Directory importeren als Rescue-technici in hun organisatie. Belangrijke gebruikersgegevens in Rescue worden automatisch bijgewerkt wanneer deze in Active Directory worden gewijzigd.

De bijbehorende configuratie kan worden gestart in het Beheercentrum van Rescue, onder Algemene Instellingen > Active Directory-synchronisatie.

Verbeteringen en oplossingen

Deze release introduceert verschillende oplossingen en verbeteringen.

Rescue-website – 7 maart 2019

Nieuw

Technici importeren uit een bestand
Door in Rescue op Technici importeren te klikken op de pagina Mijn Account, kunnen hoofdbeheerders een CSV- of JSON-bestand uploaden om technici in bulk te importeren in een geselecteerde technicusgroep.

Rescue Technician Console (Windows) – 9 oktober 2018

Rescue Technician Console, browser v7.12.3325
Rescue Technician Console, desktop-app (Windows) v7.12.3325

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Nieuw

Windows 10-ondersteuning
Deze versie van de Rescue Technician Console is compatibel met Windows 10, versie 1809.

Verbeteringen en oplossingen

Naast enkele kleine stabiliteitsverbeteringen biedt deze release oplossingen voor de volgende problemen:

• Een probleem opgelost waarbij de Technician Console crashte wanneer technici hun scherm meer dan één keer deelden tijdens een sessie. Ook is de Technician Console nu ingesteld om automatische proxyconfiguratie te gebruiken (PAC).
  • Een probleem opgelost waarbij technici af en toe geen chatberichten aan de klant konden versturen.
  • Een probleem opgelost waarbij een kanaalsessie automatisch werd gestart als gevolg van een instelling in het Rescue-beheercentrum (tabblad Instellingen > Sessiebeheer (Kanaal) > onderbroken sessies automatisch starten), die daardoor automatisch in de Technician Console verscheen waardoor de technicus de sessie waaraan gewerkt werd verloor zodra de automatisch startende sessie actief werd.

Rescue Applet (Windows) – 5 oktober 2018

Rescue Applet – Windows v7.11.416.2112
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.11.416.2112

Nieuw

Windows 10-ondersteuning

Deze versie van de Rescue Windows Applet is compatibel met Windows 10, versie 1809.

Ondersteuning Azure Active Directory
De Rescue Windows Applet biedt nu ondersteuning voor verbinding met het Azure Active Directory voor het opnieuw opstarten van de Applet als Windows-systeemservice.

Rescue Technician Console voor Mac – 4 oktober 2018

Desktop-app voor de Technician Console van Rescue (Mac) v7.12.3332-62

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Nieuw

SSO-aanmelding Technician Console
Rescue-technici met een SSO-ID kunnen nu de desktop-app van de Technician Console starten met alle ondersteunde SSO-verificatiemethodes.
Mojave-ondersteuning
De desktop-app van de Technician Console voor Mac is nu compatibel met macOS Mojave (10.14).
64-bits ondersteuning
De desktop-app van de Technician Console voor Mac is bijgewerkt naar 64-bits om toekomstige macOS-versies te ondersteunen.

Rescue Applet (Windows) – 23 augustus 2018

Rescue Applet – Windows v7.11.415.2106
Rescue Applet – Instant Chat voor Windows v7.11.415.2106

Rescue Technician Console (Windows) en onderhoud – 12 juli 2018

Rescue Technician Console, browser v7.12.3318
Rescue Technician Console, desktop-app (Windows) v7.12.3318

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Deze release biedt diverse oplossingen en verbeteringen aan de Technician Console van Rescue (voor Windows), de Rescue-website en -database.

Verbeteringen en oplossingen

• Een probleem opgelost waardoor technici geen stille installatie van de Calling Card konden uitvoeren op de computer van een klant.
  • Een probleem opgelost waardoor er geen foutmelding werd weergegeven voor beheerders van Rescue-accounts bij het gebruik van gelijktijdige licenties, wanneer ze probeerden mobiele licenties aan technici toe te wijzen terwijl er geen mobiele licenties beschikbaar waren voor hun account.

Rescue-website en -database (AVG) – 24 mei 2018

Deze release van de Rescue-website en -database van LogMeIn zorgt ervoor dat Rescue in overeenstemming is met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

• Gebruikers van Rescue kunnen hun gegevens exporteren via de rapportagefunctie in het Beheercentrum of via de Rescue-API's.
  • Gebruikers van Rescue kunnen hun gegevens die opgeslagen zijn op servers van LogMeIn Rescue verwijderen.
  • Gebruikers van Rescue kunnen alle gegevens die gekoppeld zijn aan een supporttechnicus verwijderen.
  • Gebruikers van Rescue kunnen alle gegevens die gekoppeld zijn aan een supportsessie verwijderen, inclusief de aan hun klanten gekoppelde persoonlijke gegevens.

Met behulp van deze functies stelt LogMeIn Rescue zijn gebruikers in staat om te voldoen aan de standaarden en vereisten van de AVG.

Rescue Technician Console (Windows) – 22 maart 2018

Rescue Technician Console, browser v7.12.3306
Rescue Technician Console, desktop-app (Windows) v7.12.3306

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Versie 7.12.3306 van de Technician Console van Rescue, die voorafgaand aan de release was vrijgegeven als optioneel downloadbare upgrade op 7 december 2017, wordt nu de standaardversie, en biedt de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

Nieuw

Desktop-app van de Rescue Technician Console en single sign-on

Rescue-technici met een SSO-ID kunnen nu de desktop-app van de Technician Console starten met alle ondersteunde SSO-verificatiemethodes.

Verbeteringen en oplossingen

• Een probleem opgelost waardoor de Technician Console het lokale schermopnamebestand niet verwijderde na het uploaden naar de FTP-server.
  • Een probleem opgelost waardoor het inschakelen/uitschakelen van CapsLock, NumLock en Scroll Lock op de computer van een klant niet werkte tijdens een sessie voor besturing op afstand.
  • Een probleem opgelost met betrekking tot de manier waarop klanten mochten klikken op Accepteren in het Rescue Mac Applet EULA-venster. Het is nu gesynchroniseerd met de bijbehorende instelling Gedwongen naar beneden scrollen in het Beheercentrum.

Rescue LogMeIn 123 (Calling Card voor Windows 10S) – 22 maart 2018

Deze release van LogMeIn Rescue Calling Card wordt aangeboden via de Microsoft Windows Store, waardoor deze nu beschikbaar is voor Windows 10S.

Opmerking: omdat de functionaliteit beperkt is, adviseren we u LogMeIn123 niet te starten met een ander besturingssysteem dan Windows 10S.
Deze versie van de Rescue Calling Card heeft de volgende beperkingen wanneer deze wordt uitgevoerd als Universal Windows Platform-app op de computer van de klant, die geen toegang heeft tot Windows-processen waar volledige beheerderrechten voor nodig zijn:
  • Kanaalsessies kunnen niet worden gestart. (Alleen privésessies zijn beschikbaar.)
  • Tijdens de besturing op afstand heeft de technicus geen toegang tot geavanceerde processen die volledige beheerdersrechten op de computer van de klant vereisen.
  • De functie Bestandsbeheer (BB) vereist de toestemming van de klant. De technicus kan alleen BB-handelingen uitvoeren waarvoor de klant gebruikersrechten heeft.
  • Opnieuw opstarten is niet beschikbaar.
  • Deze versie van de Calling Card kan niet worden uitgevoerd als Windows-systeemservice.
  • Technici kunnen geen Windows-aanmeldingsgegevens van een klant opvragen tijdens een sessie.
  • Technici kunnen de standaard Rescue Calling Card niet implementeren tijdens een sessie die is gestart via deze versie van de Calling Card.
  • Technici kunnen hun schermen niet met klanten delen.
  • Technici kunnen geen scripts op de computer van de klant implementeren.
  • Technici kunnen geen geneste scripts op de computer van de klant uitvoeren.
  • Onbeheerde toegang is niet beschikbaar.
  • Deze versie van de Calling Card biedt geen opties voor aanpassing van de gebruikersinterface.

Rescue Calling Card v7.11.760 – 25 januari 2018

Wanneer klanten een nieuwe Calling Card installeren, krijgen ze nu standaard versie 7.11.760.

Verbeteringen en oplossingen

• Verbeterde afhandeling van foutcodes.
  • Verbeterde weergave van de Rescue Applet op 4K-schermen met hoge resolutie.
  • Rescue Applet kan nu sneller worden uitgeschakeld wanneer het programma als Windows-systeemservice wordt uitgevoerd.
  • Het menuonderdeel waarmee een browser gekozen kan worden (Instellingen > Algemeen > Browser > Open koppelingen in de volgende browser) is verwijderd uit de Rescue Calling Card. Alle koppelingen die in de Calling Card-applet worden aangeklikt, worden nu in de browser geopend die de klant als standaardbrowser heeft ingesteld.
  • De Rescue Calling Card-applet kan nu ook (PAC-)configuratiebestanden van URL's downloaden met HTTPS-schema's (niet langer beperkt tot HTTP-schema's).
  • Een probleem opgelost waardoor het Windows-aanmeldscherm van de computer van de klant niet verscheen in het venster Externe besturing van de Technician Console, nadat de computer van de klant opnieuw was opgestart of vergrendeld met de als Windows-systeemservice uitgevoerde Rescue-applet.

Rescue Technician Console (Windows) – 3 maart 2017

Rescue Technician Console, browser v7.10.3058
Rescue Technician Console, desktop-app (Windows) v7.10.3058

U kunt beschikbare versies van de Rescue Technician Console vinden op onze speciale pagina DOWNLOADS.

Verbeteringen en oplossingen

• Verbeterde werktijdberekening voor rapporten.
  • Oplossing voor het overdragen van e-mailinstellingen naar iOS-apparaten.
  • Een probleem opgelost waardoor Ctrl+Delete een nieuw teken toevoegde in plaats van een woord te verwijderen in het chatvak van de Technician Console.
  • Een probleem opgelost waardoor technici geen tekst in een document konden selecteren en kopiëren naar het chatvak van de Technician Console via slepen en neerzetten.
  • Een probleem opgelost waardoor zwarte rechthoeken werden weergegeven tijdens het afspelen van schermopnames wanneer de technicus de kleurkwaliteit tijdens de opname veranderde.
  • Een probleem opgelost waardoor in de Technician Console sessiegegevens niet meer verstuurd konden worden naar een URL-adres na een eerste verzendingsfout.
  • De functionaliteit van de spellingcontrole in het chatvak van de Technician Console is hersteld. Een enkele rechtsklik op een verkeerd gespeld woord geeft nu suggesties aan.

Opmerkingen bij eerdere versies

Klik HIER om de versie-informatie bij eerdere versies te lezen.