Wat gebeurt er met de Rescue Applet na afloop van de sessie?

Zodra de sessie waarvoor de applet is gedownload is afgelopen, ruimt de applet de tijdelijke bestanden op die hij heeft aangemaakt in de lokale AppData map, en sluit af.
    Let op: De map zelf blijft op de computer, maar hij zal leeg zijn.
    Hoewel de applet zelf niet wordt verwijderd, kan hij niet opnieuw worden uitgevoerd, omdat hij is gemaakt en gebonden aan de eenmalige PIN-code die voor die bepaalde sessie werd gebruikt. Elke volgende poging om de applet uit te voeren zal mislukken en aangeven dat de PIN code reeds is gebruikt.

Blijven er bestanden op de computer staan na afloop van de sessie?

De volgende twee bestanden worden alleen verwijderd uit de map Program Files x86 na een herstart als onderdeel van het standaard Windows service opruimproces.
    • LMI_Rescue_srv
    • Rahook.dll

Wat te doen met een vastzittende Applet?

In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat de Rescue Applet er niet in slaagt het gebruikelijke opruimproces aan het einde van de sessie uit te voeren. In dit geval, blijft de Applet opstarten bij elke opstart van het systeem. Voor gedetailleerde informatie over het verwijderen van een vastzittende Applet, zie Hoe verwijder ik een vastzittende Rescue Applet?.

Denkt u dat u het slachtoffer bent geworden van oplichters die misbruik maken van Rescue?

Gebruik deze link om ons onmiddellijk op de hoogte te brengen van de vermoedelijke oplichting.