Wat gebeurt er met de Rescue-applet nadat de sessie beëindigd is?

Zodra de sessie waarvoor de applet is gedownload afgerond is, ruimt de applet de tijdelijke bestanden op die zijn aangemaakt in de lokale map AppData en wordt het programma vanzelf afgesloten.
Opmerking: De map zelf blijft op de computer aanwezig nadat deze geleegd is.
Hoewel de applet zelf niet wordt verwijderd, kan het programma niet opnieuw worden uitgevoerd, aangezien het is gekoppeld aan de eenmalige pincode die voor deze specifieke sessie is gebruikt. Iedere poging om de applet uit te voeren zal dan ook mislukken, en een melding genereren dat de pincode al gebruikt is.

Blijven er bestanden achter op de computer nadat de sessie beëindigd is?

De volgende twee bestanden worden alleen verwijderd uit de map van Program Files x86 na opnieuw opstarten, als onderdeel van het standaard opschoonproces van Windows.
  • LM_Rescue_rv
  • Rahook.dll

Een vastzittende applet verwijderen

Heel af en toe gaat er iets mis met het opschoonproces van de Rescue-applet aan het einde van de sessie. In dat geval wordt de applet telkens gestart wanneer het systeem opstart. Voor meer informatie over het verwijderen van een vastzittende applet, raadpleegt u Een 'vastzittende' Rescue-applet verwijderen.

Vermoed u dat u slachtoffer bent van de oplichters die LogMeIn Rescue misbruiken?

Laat het ons onmiddellijk weten via deze koppeling.