Over LogMeIn Rescue+Mobile

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Met LogMeIn Rescue+Mobile kunnen technici voor ondersteuning op afstand snel verbinding maken met, en ondersteuning bieden aan de meeste gangbare smartphones; alsof ze het apparaat zelf in handen hebben. Het product ondersteunt apparaten met Apple iOS, Android en BlackBerry.

Met de Rescue+Mobile-extensie bespaart u tijd en geld, lost u meer problemen al bij het eerste contact op en kunt u gebruikers laten zien hoe zij hun smartphone of tablet moeten gebruiken.

Wat u krijgt

• Besturing op afstand van de meeste bekende smartphoneplatforms
  • Beproefde helpdesktechnologie
  • Gereduceerde ondersteuningskosten
  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Verhoogde adoptiesnelheid van nieuwe diensten
  • Meer oplossingen bij het eerste contact en minder onnodige retourzendingen van apparaten, waarbij het probleem niet gevonden werd
  • De mogelijkheid om lastige problemen voor uw meest waardevolle klanten op te lossen
  • Kortere ondersteuningslijnen bij uw verkooppunten

Zie ook Rescue+Mobile instellen.