Info over Rescue+Mobile

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

Met Rescue+Mobile kunnen technici voor ondersteuning op afstand snel verbinding maken met de populairste smartphones van vandaag en problemen oplossen alsof ze het apparaat zelf in handen hebben. Het product ondersteunt apparaten met Apple iOS, Android en BlackBerry.

Met de add-on Rescue+Mobile kunt u kosten besparen, tijd besparen, de afhandeling van de eerste oproep verbeteren en gebruikers laten zien hoe ze hun smartphone of tablet moeten gebruiken.

Wat u krijgt

• Besturing op afstand van de meeste, bekende smartphone-platforms
    • Beproefde helpdesktechnologie
    • Gereduceerde ondersteuningskosten
    • Verhoogde klanttevredenheid
    • Verhoogde adoptiesnelheid van nieuwe diensten
    • Meer oplossingen bij het eerste contact en minder retourzendingen van apparaten waarvan het probleem niet gevonden is
    • De mogelijkheid om moeilijke problemen voor uw goede klanten op te lossen
    • Kortere ondersteuningslijnen bij uw verkooppunten

Zie ook Rescue+Mobile instellen.