Over gebruikersrechten van de klant tijdens de besturing op afstand

Wanneer u toegang hebt tot de computer van een klant, neemt u de gebruikersrechten van de klant over. Het kan voorkomen dat de gebruiker van het apparaat op afstand niet over de rechten beschikt die u nodig hebt om volledige ondersteuning te kunnen bieden.

Om dit probleem te voorkomen, kunt u de Rescue-applet als een lokaal systeemaccount van Windows-systeemservice of als Mac OS X daemon uit laten voeren.

In de volgende tabel ziet u wanneer deze functie nuttig is.

Besturingssysteem van de klant Rechten van de klant
Windows 7, Vista, Server 2008 Beheerder, waarbij Gebruikersaccountbeer is geactiveerd
Windows 7, Vista, Server 2008 Niet-beheerder
Windows NT-gebaseerd Beheerder, maar u moet kunnen wisselen tussen gebruikers zonder de actieve sessie te verliezen
Windows NT-gebaseerd Niet-beheerder
Mac OS X Beheerder, maar u moet kunnen wisselen tussen gebruikers zonder de actieve sessie te verliezen.
Mac OS X Niet-beheerder