Prestatiegegevens meten: Het commandocentrum

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Het Besturingscentrum is een onderdeel van LogMeIn Rescue en is een krachtig hulpmiddel waarmee u belangrijke prestatie-indicatoren binnen uw ondersteuningsorganisatie kunt meten. U kunt het gebruiken om binnen uw organisatie prestatiegegevens te genereren en te analyseren om zo gebruikerspatronen vast te stellen, brontoewijzing te optimaliseren en probleemgebieden te identificeren.

Vereisten:

• Een LogMeIn Rescue-account
  • Een Rescue-organisatie die al in het Beheercentrum is geïntegreerd
  • Een ondersteunde browser
    • Internet Explorer 8 of hoger
    • De nieuwste versie van Firefox, Chrome, Safari

Om snel te zien hoe het Commandocentrum werkt, zie Commandocentrum - In één oogopslag.