Toezicht op prestatiegegevens: Het commandocentrum

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Het Command Center is een component van GoTo Rescue die u een krachtig hulpmiddel biedt voor het bewaken van belangrijke prestatie-indicatoren in uw ondersteuningsorganisatie. U kunt het gebruiken om binnen uw organisatie prestatiegegevens te genereren en analyseren om zo gebruikerspatronen vast te stellen, brontoewijzing te optimaliseren en probleemgebieden te identificeren.

Vereisten:
    • Een GoTo Rescue account
    • Een Rescue organisatie reeds gebouwd in het Administratief Centrum
    • Een ondersteunde browser
      • Internet Explorer 8 of hoger
      • De nieuwste versie van Firefox, Chrome, Safari

Voor een snelle blik op de werking van het Command Center, zie Command Center - In één oogopslag.