Wordt Rescue ondersteund op Windows 11?

Microsoft heeft Windows 11 uitgebracht op 5 oktober 2021. Deze veelgestelde vragen zijn bedoeld voor gebruikers van Rescue en hun klanten die een update willen uitvoeren naar Windows 11.

Ik ben een Rescue-technicus en heb mijn computer bijgewerkt naar Windows 11. Werkt de desktopversie van de Rescue Technician Console nog steeds voor mij?

GoTo heeft de Technician Console-bureaubladtoepassing voor Windows volledig getest en kan bevestigen dat Windows 11 volledig wordt ondersteund, en dat er zich geen problemen of wijzigingen zullen voordoen in de bestaande functionaliteit.

En hoe zit het met de versie van de Technician Console op basis van Internet Explorer?

Microsoft heeft het besloten om Internet Explorer (IE) vanaf juni 2022 te beëindigen. Als gevolg daarvan bevat Windows 11 geen Internet Explorer-browser. Dit betekent dat gebruikers van de IE-gebaseerde Technician Console die upgraden naar Windows 11, alleen de desktopversie van de Technician Console kunnen gebruiken.

De versie van de Technician console op basis van IE is belangrijk voor mij, wat als ik deze wil blijven gebruiken nadat Windows 11 wordt uitgebracht?

GoTo raadt gebruikers die de Technician Console op basis van Internet Explorer willen blijven gebruiken aan om (nog) niet over te stappen op Windows 11.

Microsoft heeft de einddatum van Internet Explorer bekend gemaakt. Is GoTo nu van plan om de versie van de Rescue Technician Console op basis van IE te beëindigen?

Er zijn momenteel geen plannen om te stoppen met de ondersteuning voor de IE-versie van de Rescue Technician Console. GoTo blijft het gebruik van de Technician Console op basis van Internet Explorer volgen. Als we uiteindelijk besluiten om deze versie niet meer aan te bieden, zullen we dat ruim van tevoren aankondigen.

Kan ik mijn klanten blijven ondersteunen via Rescue als ze zijn overgestapt op Windows 11?

Als uw klant is overgestapt op Windows 11, kunt u externe ondersteuning blijven bieden met Rescue. GoTo heeft alle klantgerichte componenten van Rescue volledig getest, waaronder de applet voor privésessies, Calling Card, Instant Chat en toegangspunten voor onbeheerde toegang. Windows 11 wordt volledig ondersteund zonder problemen of wijzigingen in bestaande functionaliteit.

De systemen van mijzelf of mijn klant zijn al bijgewerkt naar Windows 11 en er is een probleem opgetreden tijdens het gebruik van Rescue. Wat moet ik doen?

Neem contact op met ons supportteam voor verdere ondersteuning.

GoTo heeft alle redelijke inspanningen geleverd om compatibiliteit van Rescue te testen met Windows 11. Mogelijk zijn er unieke configuraties of latere patches van Microsoft, die de Rescue-functionaliteit kunnen beïnvloeden op Windows 11. Ons supportteam ondersteunt u graag en escaleerde het probleem indien nodig.