Wordt Rescue ondersteund op macOS Big Sur?

Kan ik eindgebruikers die een upgrade naar Big Sur hebben uitgevoerd, ondersteunen met behulp van LogMeIn Rescue?
De klantgericht applet is compatibel met Big Sur en technici kunnen ondersteuning bieden aan gebruikers die geüpgraded hebben.
Hoe werkt ondersteuning voor gebruikers die geen beheerders van hun apparaten zijn?
Het is momenteel niet mogelijk een sessie op afstand op MacOS te brengen en beheerdersrechten te geven via de Technician Console. Dit betekent dat technici geen ondersteuning bieden kunnen voor gebruikers die geen beheerdersrechten hebben.
Zijn er omwegen om gebruikers zonder beheerdersrechten te ondersteunen?
Als tijdelijke oplossing kunnen beheerders het Onbeheerde installatieprogramma uitrollen om ondersteuning op initiatief van de technicus te bieden voor gebruikers zonder beheerdersrechten.
Kan ik in de toekomst ondersteuning bieden voor gebruikers op MacOS zonder beheerdersrechten?
LogMeIn werkt aan de ontwikkeling van een alternatieve oplossing waarmee technici in de nabije toekomst gebruikers zonder beheerdersrechten via de Technician Console kunnen ondersteunen.
Ik ben een technicus die mijn computer heeft bijgewerkt naar Big Sur. Is de Technician Console compatibel?
Ja. De Technician Console is compatibel met MacOS Big Sur (11.01) U kunt de Technician Console hier downloaden.
Wordt LogMeIn Rescue ondersteund op Macs die gebruikmaken van de Apple M1 Chipset?
Ja. Apple M1-chipsets worden volledig ondersteund.