Wordt Rescue ondersteund op macOS Big Sur?

Kan ik eindgebruikers ondersteunen die een upgrade naar Big Sur hebben uitgevoerd met Rescue?
    De klantgerichte applet is compatibel met Big Sur en technici kunnen ondersteuning bieden aan de gebruikers die de upgrade hebben uitgevoerd.
    Hoe zit het met de ondersteuning van gebruikers die geen beheerder zijn van hun apparaten?
    Momenteel is het niet mogelijk om een remote sessie op Mac OS te liften en admin credentials te verstrekken via de Technician Console. Dit betekent dat technici momenteel geen ondersteuning kunnen bieden aan gebruikers die geen beheerdersrechten hebben.
    Zijn er workarounds om niet-admin gebruikers te ondersteunen?
    Als tijdelijke workaround kunnen beheerders de Unattended Installer distribueren om ondersteuning door een technicus te bieden aan gebruikers die geen beheerder zijn.
    Zal ik in de toekomst in staat zijn om ondersteuning te bieden aan niet-admin gebruikers op Mac OS?
    GoTo werkt aan de ontwikkeling van een alternatieve oplossing waarmee technici in de nabije toekomst niet-admins via de technicus kunnen ondersteunen.
    Ik ben een technicus en heb mijn machine bijgewerkt naar Big Sur - is de Technician Console compatibel?
    Ja. De Technician Console is compatibel met Mac OS Big Sur (11.01) U kunt de Technician Console downloaden van hier.
    Wordt Rescue ondersteund op Macs met de Apple M1-chipset?
    Ja. Apple M1 chipsets worden volledig ondersteund.