Installatie Calling Card, taak twee: een technicusgroep toegangsrechten geven om de Calling Card te implementeren

LogMeIn Rescue Beheercentrum

De tweede taak in het activeringsproces voor een Calling Card is het verlenen van toegangsrechten aan een technicusgroep voor het implementeren van een Calling Card.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Organisatie.
  3. Selecteer bij Toegangsrechten de optie Calling Card Implementeren.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.