Installatie Calling Card, taak twee: Geef een technicusgroep toestemming om de Calling Card te implementeren

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

De eerste taak in het proces van het instellen van een Calling Card is het verlenen van toegangsrechten aan een technicusgroep voor het implementeren van de Calling Card.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Organisatie.
  3. Selecteer in Toegangsrechten de optie Calling Card Implementeren.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.