Een sessie met onbeheerde toegang starten

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Via Onbeheerde toegang kan een technicus op afstand verbinding maken met een computer wanneer er geen gebruiker aanwezig is.

Vereisten:
  • De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om onbeheerde toegang te gebruiken
  • De computer van de klant moet ingeschakeld zijn en mag niet in slaapmodus verkeren wanneer de technicus een onbeheerde sessie wil uitvoeren.
  1. Op de sessiewerkbalk klikt u op het pictogram Computers.

De lijst Computers wordt weergegeven.
  2. Selecteer een computer uit de lijst.
  3. Klik op Verbinden.
  4. U moet geldige aanmeldingsgegevens voor beheerders invoeren, tenzij u aanmeldingsgegevens gebruikt die zijn ingevoerd door de klant tijdens het instellen van onbeheerde toegang.
U kunt nu de Technician Console gebruiken om ondersteuning op afstand te bieden.