Een kanaal gebruiksklaar maken

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Hoofdbeheerders kunnen kanaalgegevens configureren en een kanaallink of vormcode integreren in uw support site.

1. Selecteer in de organisatiestructuur het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Kanalen. De pagina Kanaalconfiguratie wordt weergegeven.
  3. Voer een Kanaalnaam in. Deze zullen zowel in het beheercentrum als in de Technician Console worden gezien.
  4. Voer een Omschrijving in (optioneel). Dit is ter referentie voor uzelf.
  5. Kopieer de overeenkomstige kanaallink of code voor het kanaaltype van uw voorkeur.
    Optie Beschrijving
    Kanaalkoppeling Deze methode geeft u de mogelijkheid om een eenvoudige link in uw website/intranet te bouwen. Klanten klikken op de link op een supportsessie tot stand te brengen.
    Aangepast live-supportformulier Via deze methode kunt u zowel een link als een vragenlijst, die uw klanten moeten invullen, op uw website/intranet plaatsen.
    Aangepast live-supportformulier met zelf-gehoste Instant Chat Zie voor gedetailleerde informatie met betrekking tot Instant Chat, en aanpassing en integratie van Instant Chat, de Engelstalige handleiding voor het aanpassen en integreren van LogMeIn Rescue LogMeIn Rescue Customization and Integration Guide.
  6. Een kanaalkoppeling of vormcode integreren in uw support-site.
    Belangrijk: Kanaalintegratie kan het beste worden uitgevoerd door een ervaren webontwikkelaar.
Verwante informatie