Deelnemen aan een sessie van een gecontroleerde technicus

Met gebruik van de Technician Console, kunnen de Beheerders zichzelf uitnodigen om, als een Samenwerkende technicus, deel te nemen aan een sessie van een Gecontroleerde technicus.

Deze procedure gaat ervan uit dat u al een technicus controleert.

1. In de werkruimte van de Technician Console, selecteert u het tabblad van de Sessie voor de gecontroleerde technicus. Het tabblad Sessie bevat twee subtabbladen: Bureaublad en Actieve sessies.
  2. Selecteer het subtabblad Actieve sessies. Een lijst van de huidige sessies van de technicus wordt weergegeven.
  3. Selecteer de sessie waaraan u wilt deelnemen.
  4. Klik op Deelnemen aan sessie. U voegt zich bij de sessie als een Samenwerkende Technicus. Zie ook Over de toegangsrechten van samenwerkende technici.