De Technician Console opstarten in een browser

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

De eerste keer dat een technicus zich vanaf een bepaalde pc aanmeldt op de LogMeInRescue-website, moet een kleine software-client worden gedownload en geïnstalleerd.

Er is ook een MSI-installer beschikbaar voor de client van de Technician Console voor het geval de automatische download en installatie niet werkt.

Beperking: op een Mac kan de Technician Console niet worden uitgevoerd in een browser.

Technici kunnen de Technician Console ook als desktop-toepassing uitvoeren. Zie Desktop-app Technician Console voor Windows en Mac