De ervaring van de klant: Instant Chat

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

Via Instant Chat kan een technicus met een klant chatten, zonder dat deze daarvoor software hoeft te downloaden.

Standaard Instant Chat-interface
    Afbeelding 1. Standaardinterface voor Instant Chat Standaardinterface voor Instant Chat

Met Instant Chat verliest u geen functionaliteit, maar krijgt u wel de flexibiliteit om de Rescue Applet al dan niet te gebruiken.

Tip: Om een externe sessie te openen of problemen met het apparaat van de klant op te lossen, vraagt u de klant om de Rescue Applet te downloaden.
    Klanten beschikken over de volgende mogelijkheden wanneer zij de Instant Chat-interface gebruiken in de modus alleen-chatten:
    • Chatten met de technicus/technici
    • Een gedetailleerde sessie in het logbestand bekijken
    • De technicus het recht geven of weigeren om bepaalde handelingen uit te voeren (installatie van de Applet, starten van de bediening op afstand)
    • Een sessie beëindigen door op het grote X-symbool in de linkerbovenhoek te klikken
    • De taal van de weergave wijzigen met gebruik van de taalselector
    • De lettergrootte van de weergave wijzigen

Zie voor gedetailleerde informatie over het instellen en aanpassen van Instant Chat de Rescue Customization and Integration Guide.