De ervaring van de klant: Instant Chat

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Via Instant Chat kan een technicus met een klant chatten, zonder dat deze daarvoor software hoeft te downloaden.

Afbeelding 1. Standaard Instant Chat-interface Standaard Instant Chat-interface

Met Instant Chat verliest u geen functionaliteit, maar wint u aan flexibiliteit: u kunt zelf kiezen of u de Rescue-applet wel of niet wilt gebruiken.

Tip: om een sessie op afstand te openen of om ondersteuning te verlenen voor het apparaat van de klant, vraagt u de klant om de Rescue-applet te downloaden.
Klanten beschikken over de volgende mogelijkheden wanneer zij de Instant Chat-interface gebruiken in de modus Alleen chatten:
  • Chatten met de technicus/technici
  • Een gedetailleerde sessie in het logbestand bekijken
  • De technicus het recht geven of weigeren om bepaalde handelingen uit te voeren (installatie van de applet, starten van de bediening op afstand)
  • Een sessie beëindigen door op het grote X-symbool in de linkerbovenhoek te klikken
  • De taal van de weergave wijzigen met gebruik van de taalselector
  • De lettergrootte van de weergave wijzigen

Voor meer informatie over het instellen en aanpassen van Instant Chat, kunt u de handleiding LogMeIn Rescue Customization and Integration Guide raadplegen.