Hoe de branding van het Instant Chat-gebaseerde PIN-invoerformulier te wijzigen

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Resources.

Resultaat:

2. Kopieer de voorbeeldcode van het Custom GoTo123.com formulier met zelf gehoste Instant Chat tekstvak.

Resultaat:

3. Verander de branding van het PIN-invoerformulier door de basis XHTML-standaarden te volgen. Voor een online tutorial over XHTML-programmering, zie http://www.w3schools.com.

Resultaat:

4. Plak het gewijzigde codevoorbeeld in de HTML-code van uw website.