Besturingscentrum in een oogopslag

Het Besturingscentrum is een onderdeel van LogMeIn Rescue en is een krachtig hulpmiddel waarmee u belangrijke prestatie-indicatoren binnen uw ondersteuningsorganisatie kunt meten. U kunt het gebruiken om binnen uw organisatie prestatiegegevens te genereren en te analyseren om zo gebruikerspatronen vast te stellen, brontoewijzing te optimaliseren en probleemgebieden te identificeren.

Vereisten:
  • Een LogMeIn Rescue-account
  • Een Rescue-organisatie die al in het Beheercentrum is geïntegreerd
  • Een ondersteunde browser
    • Internet Explorer 8 of hoger
    • De nieuwste versie van Firefox, Chrome, Safari

Het werkt zo:

1. Start het Besturingscentrum

Meld u aan bij uw Rescue-account. Klik op Besturingscentrum op de pagina Mijn account of in het Beheercentrum.

2. Kies een unit.

Kies een kanaal of technicusgroep die aan u toegewezen is of een aangepaste unit op basis van labels.

3. Volg prestatie-indicatoren.

U kunt prestatie- en capaciteitgerelateerde informatie bekijken over de gekozen unit (zoals capaciteit, wachttijd, afhandeltijd, aantal sessies, serviceniveau).

4. Ontvang waarschuwingen.

Afhankelijk van uw waarschuwingsinstellingen krijgt u een visuele melding als de prestatie van de geselecteerde unit buiten het aangegeven bereik valt.

5. Kijk mee op het bureaublad van een technicus.
    Vanuit het Besturingscentrum kunt u direct meekijken op het bureaublad van een technicus.