Besturingscentrum in een oogopslag

Het Besturingscentrum is een onderdeel van LogMeIn Rescue en is een krachtige tool dat het controleren van belangrijke prestatie-indicators binnen uw ondersteuningsorganisatie mogelijk maakt. U kunt het gebruiken om binnen uw organisatie prestatiegegevens te genereren en analyseren om zo gebruikerspatronen vast te stellen, brontoewijzing te optimaliseren en probleemgebieden te identificeren.

Vereisten:
  • Een LogMeIn Rescue-account
  • Een Rescue-organisatie die al in het Beheercentrum is geïntegreerd
  • Een ondersteunde browser
    • Internet Explorer 8 of hoger
    • De nieuwste versie van Firefox, Chrome, Safari
Hier kunt u een snelle blik werpen op hoe het werkt:

1. Start het Besturingscentrum Meld u aan bij uw Rescue-account. Klik op Besturingscentrum op de pagina Mijn account of in het Beheercentrum.
  2. Kies een unit. Kies een Kanaal of Technicusgroep die aan u toegewezen is of een aangepaste unit op basis van labels.
  3. Beheer prestatie-indicators. U kunt verschillende prestatie- en capaciteitgerelateerde informatie bekijken over de gekozen unit (zoals capaciteit, wachttijd, afhandeltijd, aantal sessies).
  4. Ontvang waarschuwingen. Afhankelijk van uw waarschuwingsinstellingen krijgt u een visuele melding als de prestatie van de geselecteerde unit buiten het aangegeven bereik valt.