Windows Taakbeheer openen op de computer van de klant (Ctrl-Alt-Del)

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

Tijdens een sessie voor besturing op afstand zal de Ctrl-Alt-Del-toetsencombinatie die op de computer van de technicus wordt ingevoerd alleen door de klant geregistreerd worden.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens Bureaubladweergave.

• Klik op de werkbalk Afstandsbediening op de knop Taakbeheer.

Resultaat: Het Windows Taakbeheer opent op de computer van de klant.

Opmerking: De Taakbeheer knop is alleen actief wanneer de Rescue Applet wordt uitgevoerd als een Windows Systeem Service op de computer van de klant.