Taakbeheer van Windows openen op de computer van de klant (Ctrl-Alt-Del)

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Tijdens een sessie voor besturing op afstand zal de Ctrl-Alt-Del-toetsencombinatie die op de computer van de technicus wordt ingevoerd alleen door de klant geregistreerd worden.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens Bureaubladweergave.

• Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Taakbeheer.
    Taakbeheer van Windows opent op de computer van de klant.
    Opmerking:De knop Taakbeheer is alleen actief wanneer de Rescue-applet als Windows-systeemservice op de computer van de klant wordt uitgevoerd.