Waarom logt mijn Rescue-sessie zichzelf uit in Internet Explorer 8?

Symptoom

Uw Rescue sessie logt uit telkens wanneer u uitlogt van een andere website (d.w.z. Facebook of Outlook Web) in een apart tabblad/venster in Internet Explorer 8 (IE8).

Oorzaak

Het probleem is te wijten aan IE8's sessie afhandeling. De browser behandelt alle andere tabbladen en vensters in een enkele sessie.

Actie/oplossing

Optie 1

Ik draai Rescue in een aparte IE8 sessie:

1. Open Internet Explorer 8.
  2. Klik op Menu Bestand (Alt+F) > Nieuwe sessie. Er verschijnt een nieuw venster.
  3. Meld u in dit nieuwe venster aan bij Rescue op https://secure.logmeinrescue.com.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u dit nieuwe venster alleen gebruikt voor uw Rescue sessie. Dit houdt het gescheiden van andere websites die kunnen storen.
Optie 2
Gebruik de Firefox-browser die beschikbaar is op: www.mozilla.com/firefox