Waarom krijg ik een 'Queue retrieval communication error' als ik Rescue Technician console gebruik?

Dit probleem wordt veroorzaakt door de browser die standaard automatisch updates installeert voor zijn plugins/uitbreidingen - deze update kan de ActiveX-besturing beschadigen die de Rescue Technician Console omvat. Dit wordt opgeslagen als een tijdelijk internetbestand in uw browser.

Internet Explorer

1. Ga naar Tools > Addons beheren.
  2. Kies om All Addons te tonen.
  3. Dubbelklik vervolgens op en verwijder het besturingselement Rescue Technician Console.

Als u een bericht krijgt dat de toegang wordt geweigerd, herstart u IE en probeert u het opnieuw.

Firefox

1. Ga naar Tools > Add-ons.
  2. Klik op het tabblad Extensies.
  3. De-installatie van Rescue Technician Console.