Waarom kan ik de menuknoppen niet zien op Android?

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

In bepaalde situaties, wanneer een technicus verbinding maakt met een Android-toestel en de afstandsbediening wil gebruiken, kan hij merken dat de bedieningstoetsen - Home, Terug en Menu - ontbreken of te klein zijn om te gebruiken.

Problemen oplossen

1. In een actieve afstandsbedieningssessie selecteert u het pictogram Weergave-instellingen naast Fullscreen, en selecteert u Color Quality.

2. Schakel tussen de instellingen Kleurkwaliteit totdat de knoppen Control verschijnen.
      Let op: Het is niet nodig om een nieuwe sessie te beginnen nadat u deze wijzigingen hebt aangebracht.

Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, neem dan contact op met GoTo support voor verdere hulp.