Waarom kan ik de Rescue+Mobile applet niet downloaden op een smartphone?

Zorg er eerst voor dat u een -compatibel toestel gebruikt.

Zorg er vervolgens voor dat u de standaardbrowser van het apparaat gebruikt. De user agent van sommige browsers van derden kan opzettelijk een verkeerde voorstelling van het apparaat geven, wat resulteert in een onjuist downloadformaat.

Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u de betreffende URL rechtstreeks in de browser van uw toestel invoeren.

BlackBerry:

https://secure.logmeinrescue.com/MobileApplet/BlackBerry/LMIRescue.jadNoot:De standaard BlackBerry-browser biedt gebruikers de mogelijkheid hun user agent aan te passen via de browseropties. Om deze instelling te openen, start u de browser, selecteert u Menu > Opties > Browserconfiguratie. Zorg ervoor dat de Emulation Mode is ingesteld op "BlackBerry".