Voorgedefinieerde antwoorden en URL's importeren

Een beheerder of technicus kan een reeks standaardantwoorden maken en deze exporteren naar XML. Volg deze procedure om het XML-bestand met antwoorden te importeren in uw eigen Technician Console.

Een beheerder of andere technicus moet eerst een xml-bestand maken en exporteren dat de voorgedefinieerde antwoorden en URL's bevat.

1. In het menu Hulpprogramma's selecteert u Manage Predefined Replies (voorgedefinieerde antwoorden beheren). Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.
  2. Op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren, klikt u op het tabblad Importeren/Exporteren.
  3. Klik op Importeren. Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.
  4. Lokaliseer het xml-bestand en klik vervolgens op Openen. De antwoorden worden toegevoegd aan uw lijst van voorgedefinieerde antwoorden.
U kunt elk van de geïmporteerde voorgedefinieerde antwoorden versturen via het chatvak.