Voorgedefinieerde antwoorden en URL's importeren

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

Een beheerder of technicus kan een reeks standaardantwoorden maken en deze exporteren naar XML. Volg deze procedure om het XML-bestand met antwoorden te importeren in uw eigen Technician Console.

Een beheerder of andere technicus moet eerst een xml-bestand maken en exporteren dat de voorgedefinieerde antwoorden en URL's bevat.

1. Selecteer in het menu Tools de optie Voorgedefinieerde antwoorden beheren.

Resultaat: Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.

2. Klik op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren op het tabblad Importeren/Exporteren.
    3. Klik op Importeren.

Resultaat: Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.

4. Zoek het xml-bestand en klik op Open.

Resultaat: De antwoorden worden toegevoegd aan uw lijst van voorgedefinieerde antwoorden.

U kunt elk van de geïmporteerde voorgedefinieerde antwoorden versturen via het chatvak.